torsdag 19 maj 2011

Tiden flyger fram....

Vad dagarna flyger fram....vardagen varvas med sjuk- och habiliteringsbesök med Alva...Det finns lite tid till annat...ni vet egen tid...Men nu sover Alva middag i soffan intill mitt skrivbord...trött efter en dag på dagis.

*

Det har kommit in massor med varor under tiden som vi var nere i Umeå med Alva. Visar lite här, bl.a Michelle, en vintageinspirerade docka som är helt bedårande med sina små söta guldskor och skjorta med krås...


Hade jag varit en liten flicka nu så hade hon blivit min hemliga vän...Hon skulle få lyssna på alla mina hemligheter och tankar....Hon skulle bara vara MY DOLL!!

Vackra ljusdekorationer att sticka fast på blockljus...
Lila krucifix, 79 kr.


Vit PEARLS krucifix, 69 kr.


Lantliga porslinskoppar, 139 kr.


Tavla med cupcakes och träram, 239 kr.


Min älskade farmor samlade på dockor...hon hade att Jugendskåp med glasrutor där de stod...söta och levande på något vis...Där hängde jag, mina syskon och våra kusiner och tittade beundrande igenom glaset...de var antika... så leka med dem fick vi inte, men idag lever de vidare hos oss alla som redan små flickor hade våra favoriter...jag förvarar mina i ett gammalt glas skåp... otippat, eller? Ljuslykta - LOUVREN, 109 kr.
Denna underbara lykta, dekorerad med stenar och pärlor...är så vacker!
Nu hade jag behövt jobba lite...men orken saknas. Tänk att sjukhusbesök kan vara så tröttsamt...


Ha det bra!


Anette

3 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Jag har en 14-årig son med ADHD och håller med om att det är tur att inte alla är stöpta i samma form. Vi är ju alla unika och värda att älska precis som vi är.
Ha det gott! Önskar dig en trevlig helg.
Yvonne

Lilla Provence sa...

Du kämpar på Anette, så jobbigt det ska vara ibland:( och jag kan tänka mig att nå mycket egen tid blir det inte:( Hur som helst fixar du detta galant, stark kvinna som du är:) Stor kram kommer här....hälsa flickorna så gott
Kram Sari

Hanna sa...

så mycket fint.
kram
Hanna